Student living

36 volledig ingerichte studio’s aan de poorten van de groene long van Brussel.

Op een steenworp afstand van het Ter Kamerenbos en het park van de Abdij van Ter Kameren nodigen we u uit om onze laatste realisatie van 36 units met hoog potentieel te ontdekken. Cambre Student Living, gelegen tussen de Campus Solbosch - ULB en de levendige wijk La Bascule - Louiza, is een complex van studentenstudio’s dat huurders onder meer zal aantrekken omwille van de ligging in Brussel, de praktisch ontworpen ruimtes en de kwaliteit van de gebruikte materialen.

Investeren

Waarom investeren?

Cambre Student Living ligt op een uitzonderlijke locatie niet ver van de campussen van de ULB en de VUB, de belangrijkste universiteit van de stad, de Solvay Business School en de Europese School. Het project is een defensieve investering in uw patrimonium met stabiele inkomsten. U hebt geen operationele zorgen meer, want wij zorgen voor het volledige verhuurbeheer. Profiteer nu van een investering met een hoog nettorendement.

 • Nettorendement hoger dan 2,6%.

  Om het nettorendement te berekenen volstaat het de verhouding tussen de verwachte nettohuuropbrengst (alle kosten afgetrokken) en uw totale investeringskost (inclusief alle taksen en kosten) te berekenen. Dit nettorendement bedraagt meer dan 2,6%.

  Als u deze aankoop financiert, zal uw verwachte rentabiliteit nog veel hoger liggen! Voeg daar de ideale ligging, een sterke vraag van de studenten aan toe en u kan met een gerust gemoed genieten van een aantrekkelijk nettorendement.

 • Geen zorgen om het beheer.

  Behalve investeren hoeft u niets anders te doen. Onze experten zorgen voor de rest. U hoeft de kandidaat-huurders niet te selecteren, de huurovereenkomsten niet op te stellen, de kosten niet te berekenen, geen plaatsbeschrijvingen op te stellen, de gemeenschappelijke ruimten of de technische installaties van uw gebouw niet te laten onderhouden. Wij zorgen voor alles!

 • Pooling van de huurinkomsten.

  Een uniform commercieel beleid voor het hele studentenhuis staat garant voor kwaliteit op alle niveaus. Het poolingsysteem voor de huur van alle koten in het studentenhuis is een eenvoudig mechanisme om de huuropbrengst van uw woning te verzekeren en te optimaliseren.

 • Covid-proof product.

  Als het gezamenlijk huren en het huren van een kamer in een huis steeds minder geschikt blijkt in het licht van de verschillende gezondheidsmaatregelen die de overheid oplegt, kan u beter het zekere voor het onzekere nemen en investeren in een covid-proof product. Cambre Student Living heeft namelijk 36 volledig ingerichte aparte studio’s. Dat stelt toekomstige huurders gerust.

Activiteiten en faciliteiten

 • Solvay Business School, Europese School, ULB en VUB.

  Cambre Student Living staat in rechtstreekse verbinding met de grootste universiteiten van Brussel en is een uitzonderlijke kans voor elke student die echt dicht bij de campus wil wonen.

 • Overal dichtbij, nooit ver weg.

  Met de tramlijnen en het station van Etterbeek in de buurt kunnen studenten gemakkelijk hun studentenhuis, de universiteit en de meeste bezienswaardigheden van de stad bereiken. Ook de toegang tot de autosnelwegen E411 en E19 is een interessant voordeel.

 • Louiza - La Bascule en Begraafplaats van Elsene.

  Deze 2 trendy wijken zijn slechts enkele tramhaltes of enkele minuten met de step verwijderd en bieden het beste op het gebied van bars, restaurants en winkels.

 • Ter Kamerenbos en Abdij.

  Vlak naast het studentenhuis bevinden zich twee prachtige groene ruimtes: het park van de Abdij van Ter Kameren en het Terkamerenbos dat toegang geeft tot het Zoniënwoud, ideaal voor picknicks en sportactiviteiten!

Prijzen

3 oppervlakten naar keuze, investering op maat.

Met ons aanbod studentenstudio’s kan u zorgeloos en op maat investeren. Alle studio’s zijn gemeubileerd, ontworpen met hoogwaardige en duurzame materialen, zodat uw aankoop zijn waarde blijft behouden. Kies snel het project dat het best bij uw profiel past uit onze 3 referenties.

vanaf

195 500

Contact

Interesse in ons project?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Cambre Student Living by Promiris

Powered by Arpeggio